No events

Bedanken als lid kan één keer per kalenderjaar (uiterlijk 4 weken voor 1 januari) en dient te worden doorgegeven aan de ledenadministratie.
Dit kan schriftelijk gericht aan:

Ledenadministratie BC VOG
L Costerplein 19
3817 HH AMERFOORT

Opzeggen per e-mail kan ook mits de e-mail wordt verstuurd vanuit de mailbox van het e-mailadres dat in onze ledenadministratie bekend is. De opzegging per e-mail kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afmelding via een van bovenstaande mogelijkheden wordt de contributie doorberekend.

Kan ik per maand opzeggen?
Nee, opzeggen is alleen per kalenderjaar mogelijk met inachtneming van 4 weken opzegtermijn (dus 4 weken vóór 1 januari).

BC-VOG is een vereniging. Verenigingen zijn onderworpen aan het verenigingsrecht (2:26 ev. BW). De regelgeving van de Wet van Dam  – die betrekking heeft op de stilzwijgende verlenging van abonnementen –  is niet een aparte wet, maar is opgenomen in de artikelen 6:236 BW en 6:237 BW alsmede in artikel 2:35 BW.

Op grond van art. 2:35 lid 6 BW voldoet de BC-VOG aan deze wetgeving door er voor te zorgen dat leden de voor opzegging van het lidmaatschap noodzakelijke informatie eenvoudig kunnen raadplegen.

e-Boekhouden.nl