di sept 03 @ 7:00PM - 10:30PM
Eerste speelavond (di) na zomervakantie in Sporthal Juliana van Stolberg
wo sept 04 @ 7:00PM - 10:30PM
Eerste speelavond (wo) na zomervakantie in Sporthal Rustenburg
za okt 12 @12:00PM - 06:00PM
Najaarstoernooi in Sporthal Rustenburg
di dec 24 @12:00AM
Geen badminton in
wo dec 25 @12:00AM
Geen badminton in
di dec 31 @12:00AM
Geen badminton in
wo jan 01 @12:00AM
Geen badminton in
zo mrt 29 @10:30AM - 05:30PM
Voorjaarstoernooi in Sporthal Rustenburg

(Voor Ons)Gnoe(gen)

De badminton vereniging BC-VOG biedt leden de mogelijkheid tot het beoefenen van de badmintonsport.

Hiertoe worden persoonsgegevens in een ledenadministratie verwerkt.

In dit privacystatement leest u welke gegevens dit zijn en wat wij daarmee doen.

Soort gegevens

BC-VOG verwerkt de volgende gegevens:

  • Standaard personalia: Naam, adres, e-mail, geslacht, telefoonnummer, geboortedatum.
  • Financiële gegevens: Bankrekeningnummer, Sepa-Machting, factuurhistorie.

Doelen van de verwerking

Wij gebruiken de gegevens voor

  • Facturering
  • Mailingen naar onze leden
  • Maken van magneetkaartje (Rood of Blauw)
  • Verjaar kalender in het clubblad

Bewaartermijnen

De gegevens worden bewaard tot maximaal 15 maanden nadat men zijn lidmaatschap beëindigd heeft. (15 maanden omdat we de verslaglegging over het afgelopen boekjaar willen kunnen realiseren)

Privacymaatregelen

BC-VOG heeft ervoor gekozen op haar eigen website (www.bc-vog.nl) geen gegevens van leden te registreren.

BC-VOG gebruikt een professioneel boekhoud pakket (www.e-boekhouden.nl) voor beheer van de ledenadministratie.

Toegang tot de ledenadministratie hebben alleen de leden van het bestuur en de ICT beheerder.

  • De ICT beheerder legt verantwoording af aan de Voorzitter.
  • Het bestuur legt verantwoording af aan de ALV.

Verstrekken persoonsgegevens aan andere partijen

Voor facturatie hebben wij een verwerkingsovereenkomst met de ING Bank en wij leveren alleen die gegevens die noodzakelijk zijn voor de facturering aan de ING Bank.

De ledenadministratie wordt gevoerd bij de verwerker www.e-boekhouden.nl en hiermee hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden).

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Dit kunt u doen door het versturen van een e-mail naar de Penningmeester.

Het moge duidelijk zijn dat een verzoek op verwijderen van persoonsgegevens kan leiden tot het vervallen van lidmaatschap.

Contactgegevens BC-VOG

Mail naar Penningmeester Roelof de Bruin: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

di sept 03 @ 7:00PM - 10:30PM
Eerste speelavond (di) na zomervakantie in Sporthal Juliana van Stolberg
wo sept 04 @ 7:00PM - 10:30PM
Eerste speelavond (wo) na zomervakantie in Sporthal Rustenburg
za okt 12 @12:00PM - 06:00PM
Najaarstoernooi in Sporthal Rustenburg
di dec 24 @12:00AM
Geen badminton in
wo dec 25 @12:00AM
Geen badminton in
di dec 31 @12:00AM
Geen badminton in
wo jan 01 @12:00AM
Geen badminton in
zo mrt 29 @10:30AM - 05:30PM
Voorjaarstoernooi in Sporthal Rustenburg